Weekmenu's

PrintVerstuur per e-mail

De 2 gratis weekmenu’s op deze pagina vormen een goede basis voor een gezond eetpatroon. Elke dag bevat een eigen menu van ongeveer 1500 kcal, en er wordt de hele week volop gevarieerd.

Afvallen of op gewicht blijven?

1500 kcal is een ideale hoeveelheid voor als je wilt afvallen. De weekmenu’s zijn geen crashdieet, maar een verantwoord eetpatroon dat je kunt volhouden op de lange termijn. Wil je je gewicht stabiel houden? Dan mag je naast het menu best iets extra’s nemen.

Je eigen ritme vinden

Je kunt de weekmenu’s gebruiken om jezelf een gezond en regelmatig eetpatroon aan te leren. Op een gegeven moment zul je merken dat je een eigen ritme vindt, en de houvast van de weekmenu’s niet meer nodig hebt.

De diëtisten van Voedingsadviesbureau De Winter kunnen je helpen bij het veranderen van je eetpatroon en bieden wanneer nodig een steuntje in de rug. Meer weten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ben je enthousiast en wil je meer weekmenu's? Voor 30 euro ontvang je via de e-mail 14 weekmenu's extra. Bij interesse bestel de weekmenu's via onze webshop.

Download nu onze 2 gratis weekmenu's via onze webshop!