De praktijk

PrintVerstuur per e-mail

Voedingsadviesbureau De Winter is een officieel erkende diëtistenpraktijk met vestigingen in Noord- en Zuid- Holland (Noord: Hoofddorp, Heemstede, Haarlem, Nieuw Vennep, Wijk aan zee en Zuid: Hillegom, Katwijk, Rijnsburg en Ridderkerk). In de praktijk staat een betrokken team van diëtisten klaar om je te begeleiden.

Iedereen krijgt in onze praktijk zorg op maat. Er wordt ruim de tijd genomen om je zo goed mogelijk te ondersteunen naar een nieuw eet- en leefpatroon. De wachttijden houden we zo kort mogelijk,  zodat iedereen snel kan worden geholpen. Onze werkwijze is erop gericht om iedereen een persoonlijk advies te geven, afgestemd op jouw situatie en wensen. Het eerste gesprek is dan ook een kennismakingsgesprek waarin we vooral informatie van jou willen krijgen over wat je verwacht, hoe je gewichtsverloop is en hoe je voeding er op dat moment uitziet. Dit gesprek duurt 40 minuten. Natuurlijk krijg je ook alvast wat aandachtspunten mee.
Binnen een week zal het tweede gesprek, het adviesgesprek, plaatsvinden. De diëtist heeft dan inmiddels je voeding berekend en een voorstel voor een voorbeelddagmenu gemaakt. Deze zullen jullie tijdens het adviesgesprek bespreken.Hoe de frequentie van de gesprekken daarna zal zijn, zal voor een iedereen verschillend zijn en gaat steeds in overleg.
Naast individuele begeleiding verzorgt Voedingsadviesbureau De Winter ook groepsbegeleidingen. Meer informatie vind je onder Cursussen & voorlichting.

Wilt u alvast een afspraak maken? Dat kan ook via onze online afspraken agenda of via onze contactpagina.