Persoonlijke begeleiding

PrintVerstuur per e-mail

Hoe kun je zorgen voor een eet- en leefpatroon dat gezond is en waar jij je goed bij voelt? De diëtisten van Voedingsadviesbureau De Winter helpen je hier graag bij.

In een persoonlijk gesprek met een van onze diëtisten zullen je eetgewoonten worden besproken. De diëtist maakt hier een analyse van en samen bekijk je wat voor aanpassingen er mogelijk zijn. Je krijgt geen streng dieet, want de bedoeling is een eet- en leefpatroon te vinden dat bij je past en dat op de lange termijn vol te houden is. Zo voorkom je dat je terugvalt in oude gewoonten, en werk je toe naar een resultaat dat blijvend is.

De informatie die je van de diëtist ontvangt is praktisch en gebaseerd op de nieuwste inzichten. Ter ondersteuning krijg je, indien gewenst, een voorbeelddagmenu mee naar huis.

De ervaring leert dat het soms heel moeilijk kan zijn om eetgewoonten aan te passen. Daarom besteden onze diëtisten juist op dit vlak veel aandacht. Ze kijken niet alleen naar wat je eet, maar ook naar de manier waarop je ermee omgaat. De diëtist biedt hierin intensieve coaching en waar nodig een steuntje in de rug.

Wil je weten wat de diëtisten van Voedingsadviesbureau De Winter voor jou kunnen betekenen? Op dit gedeelte van de website vind je informatie over de vragen en problemen waarmee je bij ons terecht kunt. Voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen.