Missie & visie

PrintVerstuur per e-mail

Visie

Wij geloven in duurzame oplossingen: we helpen mensen een voedingspatroon te vinden dat hun gezondheid ten goede komt en waar ze zich prettig bij voelen zodat het eenvoudig vol te houden is, juist ook op de lange termijn.

Onze insteek is specialistisch. Iedere cliënt verdient de zorg die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke situatie, ziekte of aandoening. Oplossingen liggen meestal niet in algemene regels specialistische kennis is nodig om het beste resultaat te bereiken.

Onze insteek is ook persoonlijk. Iedere cliënt is uniek en verdient persoonlijke aandacht. De behandeling is zo veel mogelijk afgestemd op iemands individuele situatie en leefstijl. Een persoonlijke benadering leidt tot een betere motivatie en daardoor tot meer succes.

Onze praktijk hanteert KOPPEL en dit staat voor: Kwaliteit, Betrokkenheid, Professioneel, Passie, Eerlijk & open en Persoonlijk.

 

Missie

Voedingsadviesbureau De Winter zet zich in voor een gezonde samenleving en een betere kwaliteit van leven voor mensen met een ziekte of (chronische) aandoening. Onze focus ligt op gezonde en volwaardige voeding.